v1.6.5 Güncellemesi ve Düzeltme Notları

Administrator

Administrator
Developer
16 May 2025
68
394
53
Merhaba Manes Online oyuncuları,

v1.6.5 sürümü yayınlandı. Bu sürüm; harita/etkinlik stabilitesi, animasyon akıcılığı ve kozmetik içeriklerde iyileştirmeler içeriyor.

🛠️ Düzeltmeler​

• Haritalarda görülen takılma sorunları giderildi.
  • BDW ödül dağıtımındaki hata düzeltildi.
  • Chaotic ile ilgili çeşitli sorunlar giderildi.
  • Hell Abys haritasındaki hatalar düzeltildi.
  • Combo animasyon senkronizasyon sorunları giderildi, geçişler daha akıcı.
  • Pelerin renkleri ile ilgili görsel tutarsızlıklar düzeltildi.

✨ Yenilikler​

• Valkyrie kostümler oyuna eklendi.
  • Savaş alanlarında birleme (parti başkanı seçtiği işaretlenir) özelliği eklendi.

Öneri: Güncellemeden sonra oyuna temiz giriş yapmanız (önbelleği temizleyip yeniden başlatmak) tavsiye edilir.
Karşılaştığınız yeni bir sorun olursa, lütfen cihaz/OS bilgisi ve mümkünse ekran görüntüsü veya kısa video ile bu konu altında paylaşın.
İyi oyunlar!
– Manes Online Geliştirme Ekibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
@IGRİS Ben bu oyunu androidin guvenli klasoru kisminda calistiriyorum apk oldugu icin guvenemiyorum ister istemez bu iznide verip yuklemek istemiyorum. Bir sekilde guvenli klasoru asabiliyor ondan kaynakli istiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260210_122814_Settings.jpg
    Screenshot_20260210_122814_Settings.jpg
    75.5 KB · Görüntüleme: 3
@IGRİS Ben bu oyunu androidin guvenli klasoru kisminda calistiriyorum apk oldugu icin guvenemiyorum ister istemez bu iznide verip yuklemek istemiyorum. Bir sekilde guvenli klasoru asabiliyor ondan kaynakli istiyorum.
Android’de Play Store dışından kurulan tüm uygulamalarda “bilinmeyen kaynak” uyarısı çıkar, bu normaldir ve Manes Online’a özel değildir. Uygulamayı sitemizden indirdiyseniz güvenle kurabilirsiniz. Dosyalar tarafımızca imzalanır ve zararlı içermez. Bu uyarı sadece Android’in standart güvenlik bilgilendirmesidir.

Moderatör tarafında düzenlendi: