Manes Online Geleceğini Birlikte Belirliyoruz (Resmi Anket)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GOKU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sunucu açılacaksa Patriotic olarak manes benim için bitmiştir tekrar tekrar uğraşamam yeni sunucunun mevcut olandan ne farkı olacak saçma bi karar bence yeni sunucuya da oyuncu gelmezse olan oyunculariniza da kaybedeceksiniz oyunun bu hali iyi Yeni başlayanlara 3 gün premium kiralık item gibi kolaylaştırıcı şeyler getirirseniz daha mantıklı olur

Ayrıca karakter satışı için ring veya başka bi güvenlik sistemi getirirseniz yeni başlayanlar için daha iyi olur

Bence arkadaslarin cogunun yazdigi gibi oyun hizlandirilsin ve oyunda drop orani cidden biraz zor. Tum silahlar cz de buss cikarmak icin de cz ye gidiyoruz. Eslant 2 irk icin tek olmamasi gerekli. Emc ve luferde bulunan yaratiklara da buss eklemeniz gerekli ve silah eklemeniz gerekli diye dusunuyorum. Birde en onemlisi master acimi ben tek basina oynuyorum arkadasim yok warior icin master acmak cok zorlayici para biriktirip almak imkansiz. Bu konularada bakmaniz gerekli diye dusunuyorum.

• Like
Tepkiler: serkan68
Yeni sunucu açın var olan sunucuyu silin gitsin alt üst sunucu yaparsan olmaz bu iş yok emek yok KC verin geçiniz bu işleri.. oyunu oynayan sayısı 20 zaten. Onların lafına bakıpda iş yapma giderlerse gitsinler sen oyununu geliştir. Reklamını iyi yap emin ol server a oyuncu dolar. 20 kişi umrunda olursa. Olmaz bu iş benden söylemesi.

Yeni serverin kesin açılması lazım 10 20 userle oyun dönmez gözünü seveyim . Yeni başlayan tutunamam diye çıkıyor oyundan hatalar baya çözüldü artık başlamayı bekleyen kişiler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...