Manes Online Geleceğini Birlikte Belirliyoruz (Resmi Anket)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GOKU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan için yapılabilecek en mantıklı olay layığıyla reklam yapılıp yeni sunucu açılması olacaktır.Sizleri bırakmayıp bu zorlu süreçlerde server a tutunan oyuncuların fikrini almak istemeniz onları bir nebzede olsa düşündüğünüzü gösterir,halihazırda aktif bir şekilde oynayan deyim yerindeyse kemik kadro olmuş olan userlerinizi kaybetmek istemiyorsanız,eski sunucu olduğu gibi devam edip,bir alt sunucu açılıp aktif şekilde oyununuzu oynayan oyunculara çektikleri KC miktarı kadar olmasa dahi yeni serverda kullanılabilmesi için KC desteği sağlanmalıdır.

BEN KENDİ DUSUNCEMİ SOYLİM BANA KALİRSA ALT SERVER ACİLMASİN REKLAM YAPİLSİN ANA SUNUCU HİZLANDİRİLSİN BİRDE SU DROP OLAYLARİNDA HAFİFTE OLSA ARTİS YAPİLSİN CUNKİ YENİ GELEN USERLER İTEM KASMAKTA COK ZORLANDİKLARİ İCİN SIKILIP GİDİYOR BİZ ZORU SEVDİMİZ İCİN DURUYORUZ CUNKİ BİZ KNİGHT ESKİ OYUNCULARİ OLDUMUZ İCİN BİZE ESKİ ANİLARİ HATİRLATTİGİ İCİN HOSUMUZA GİDİYO AMA YENİ OYUNCULAR İCİN BU GECERLİDEGİL BİR AN ONCE İTEM YAPİP PK ATMAK İSTİYORLAR İTEM YAPAMADİKLARİ İCİNDE ALTARNATİF SERVERLERİ TERCİH EDİYORLAR BENCE BU SORUN GİDERİLİRSE GELEN GİTMEZ KALİR KALDİGİYLADA ARKADASLARİNİ CEKER BENİM DUSUNCEM BU BİRDE CZ RANK ODULU GELSİN BENCE

Merhaba. Alacağınız kararlardan dolayı destek olacağımızı zaten oyunun başından beri gösteriyoruz. Tüm clan arkadaşlarım ve ben gecemizi gündüzümüze katıp çabaladık. Eksik yanlarını size hemen geri bildirim olarak sağladık. İlgilendiğiniz zamanlarda oldu, boşladığınız zamanlarda. Fakat gel gelelim ki oyuncu sayısı az olduğu için DB hala istenilen seviyenin çok altında. Yeni sunucu olayına sıcak bakıyorum. Fakat bir yandan da burada harcadığım emeklerin ve emeklerimizinde göz ardı edilmesine içim razı değil. Yeni sunucuda eski oyuncuların olmaması oranında buradan farklı olmayacağı anlamına gelir. Sizler bunu yaparken eski oyuncuları bir kenara bırakmadan onları kazanarak yapmalısınız. Hepimizin aklında sanırım aynı düşünce oluşuyor. Geri dönüş mesajlarında bunu sizlerde fark edeceksiniz. Eski oyunculara en azından yükledikleri kc miktarlarını yeni sunucu için geçerli kılarsanız en azından gönül alma olayını gerçekleştirmiş olursunuz. Burada kc dağılımını eşit yada herkesin yüklediği kadarını iade etmek size kalmış birşey. Ama bunu yapmanız sw nin gerçekten canlanması açısından iyi olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

YENİ SUNUCU İYİ BİR REKLAM İLE GELİRSE VE GB ALIŞ SATISI AKTİF BİR ŞEKİLDE İSTİKRARLI OLURSA SW OYUNCU GELMESİ VE DURMASI AÇISINDAN ÇOK VERİMLİ OLUR BİZLER SW NİN ZOR OLUŞUNU EMEK VERMEYİ ZEVK ALMAYI SEVİYORUZ FAKAT DURUMU OLAN OLMAYAN KİŞİLER MEVCUT OYUN SÜRESİNCE EN AZINDAN PREMUİUM PARASI POT PARASINI ÇIKARMALARI İÇİN GB ALIŞ SATIŞ AKTİF OLMALI OYUNCULARI EN ÇOK ÇEKEN DURUM BU
BUNLAR YAPILMASI DURUM YENİ SW ÇOK DAHA BÜYÜK KİTLEYE ULAŞACAKTIR BİZLERDE ELİMİZDEN GELDİĞİ SÜRECE DESTEK VERMEYE RAZIYIZ
BU SÜRE ZARFINDA BU OYUNA BU SW YE EMEK VERENLERİN LİSTESİNİ OLMALI BU KİŞİLERIDE OYUNDA TUTMAK GEREKİR YENİ SW DE EN ÇOK DESTEK VEREN SÜRDÜREBİLİRLİĞİ AYAKTA TUTAN KİŞİLER BUNLAR OLUCAKTIR BU KİŞİLERİN EMEKLERİNİ DESTEKLERİNİ UNUTMADAN YENİ SW AÇARSANIZ DAHA BAŞARILI BİR SONUÇ ÇIKACAKTIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...